Coaching & Advies

Zoals een windzak vliegtuigen de richting aangeeft om op te stijgen. Zo wil ik met De Moderne Raadgever ondernemers helpen om zich te ontwikkelen en hun onderneming te laten groeien. Dit doe ik door te fungeren als business coach en sparringspartner voor de ondernemer. Door samen te werken aan groei en ontwikkeling elkaar helpen om tot grotere hoogtes te stijgen!   

 

Voor mij is succesvol ondernemen gebaseerd op 3 principes, persoonlijke ontwikkeling, branding en business development. Maar het begint bij de ondernemer, de persoon zelf en vanuit deze invalshoek coach ik en wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en groei, vanuit mijn overtuiging en passie om mensen te helpen en dienstbaar te zijn.

 

HOE?

Door met jou als ondernemer aan de slag te gaan vanuit jouw persoonlijke visie, jouw WHY. Vanuit daar doelen op te stellen en daar met elkaar aan te werken. Of het nu is om meer in balans te zijn als ondernemer, of je wilt werken aan je (personal) branding, het businessmodel van jouw onderneming vernieuwen of een volledig nieuwe business opzetten.

Dit doen we in onze sessies, de GROW meetings. In deze één op één sessies leggen we de basis voor verdere groei en ontwikkeling.

 

KLIK

Om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en groei van jou als persoon en jouw ondernemingen zoek ik altijd die klik en om te ontdekken of die klik er is, bied ik altijd eerst een proefsessie aan. Dit geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met mij en de werkwijze die ik hanteer, maar ik beloof dat je niet met lege handen weggaat na die eerste proefsessie!
Is die klik er? Dan kijken we dan samen verder naar een traject op maat, want geen enkele ondernemer is hetzelfde. 

 

Eerst gewoon eens kennismaken, koffie kan altijd!

Douwe Hooijenga